icon zoom-in

Μεγέθυνση κειμένου

Α Α Α

Και δεν εννοούμε την Κυριακή στην εκκλησία!

Ενώ το κόστος των μηνιαίων λογαριασμών σας έχει εκτοξευτεί στον Δία, τα κεριά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, κρατώντας τον διακόπτη κλειστό. Φαίνεται ωστόσο πως είναι κι ένας καλός τρόπος, όχι μόνο για να φτιάξετε ατμόσφαιρα, αλλά για να κάνετε και καλύτερο σεξ.

Δεν το λέμε εμείς, αλλά το μέντιουμ Inbaal Honigman. Μιλώντας στο podcast “Smut Drop” της Metro για «καυτά» θέματα, δεν εννοεί πάντως να κάνετε κάποιο τάμα μήπως βρείτε επιτέλους σύντροφο, ούτε αναφέρεται σε κάποιο φετίχ με λιωμένα κεριά.

Μοιράστηκε απλά και απλόχερα τη σοφία της για το πώς η «μαγεία» (όπως την αντιλαμβάνεται κανείς), μπορεί να ανάψει ξανά τη σπίθα της χαμένης σας σεξουαλικότητας, τονώνοντάς της.

Αν και τα «παιχνίδια» με κεριά μπορεί να μην είναι για όλους, όπως κατέστησε σαφές, το φούντωμα ενός φιτιλιού, μπορεί να φουντώσει και τη σεξουαλική σας ζωή, βάζοντας μπουρλότο στην κρεβατοκάμαρα (ή όπου αλλού)!

«Η μαγεία των κεριών με λίγα λόγια, είναι απλώς ένας σύντομος τρόπος επικοινωνίας της επιθυμίας σας στο σύμπαν», εξηγεί η Inbaal στη Miranda, προχωρώντας σε αυτό που θέλεις να ακούσεις περισσότερο:

«Η Δευτέρα είναι η μέρα του φεγγαριού, που αντιπροσωπεύει τη θηλυκότητα. Εάν θέλετε καλά νέα όσον αφορά στη γονιμότητά σας ή να αισθανθείτε πιο όμορφες, τότε το άναμμα ενός κεριού τη Δευτέρα, θα σας οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση».

Από την άλλη, η Τρίτη, όχι μόνο είναι «μέρα για δύο», αλλά είναι «η μέρα του Άρη, του θεού του πολέμου, του πάθους και του σεξ».

Η Τετάρτη, δε, είναι ημέρα επικοινωνίας και ίσως χρειαστεί -εκτός από τα προσόντα σας- και λίγη «μαγεία», αν περνάτε συνέντευξη για κάποια δουλειά. Καλό θα ήταν πάντως να μην βασιστείτε μόνο σε αυτήν.

Παράλληλα, η Inbaal υποστηρίζει ότι ένα κερί θα σας βοηθήσει αν περιμένετε νέα από κάποιον, αν και μια καλή λύση γι΄ αυτό θα ήταν επίσης και το τηλέφωνο…

Αν πάλι είστε «χορτασμένοι» από σεξ, (μην φοβάστε, η μέντιουμ δεν καταλαβαίνει αν λέτε αλήθεια ή όχι), η Πέμπτη είναι μια καλή μέρα για την τσέπη σας, καθώς «έχει να κάνει με τη μαγεία των χρημάτων που μπορεί να βοηθήσει σε μια προαγωγή ή στην αγορά ενός μεγαλύτερου αυτοκινήτου ή σπιτιού».

Και πώς όχι, αφού η Πέμπτη «είναι η ημέρα του Δία», που όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για τον πλανήτη της γενναιοδωρίας που σαφώς «επηρεάζει» τέτοιες καταστάσεις.

Η Inbaal μπορεί βέβαια να μην μας λέει πώς θα βρούμε τα λεφτά για να αγοράσουμε ένα σπίτι, ωστόσο μας… ξεπληρώνει, ενημερώνοντας πως «την Παρασκευή, χρησιμοποιούμε μαγεία με κεριά, επηρεασμένη από τη θεά Freya, η οποία συνδέεται με την ομορφιά, τη γονιμότητα, το σεξ, τον πόλεμο, τον χρυσό – κάνοντας την Παρασκευή την τέλεια μέρα για έρωτα».

Η μαγεία των κεριών δεν παίρνει μάλιστα ρεπό ούτε το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να επηρεάσετε το καθυστερημένο καλό κάρμα το Σάββατο και να το βρείτε μπροστά σας την Κυριακή με ισχυρότερη σεξουαλική ορμή ή περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Αφού λοιπόν γνωρίζετε πλέον το εβδομαδιαίο πρόγραμμα για τη μαγεία των κεριών, τι απομένει;

H Inbaal εξήγησε ότι μπορείς να επιλέξεις κι ένα χρώμα προκειμένου να αυξήσεις την πιθανότητα οι επιθυμίες σου να γίνουν πραγματικότητα. Συγκεκριμένα: κίτρινο για ευτυχία, ροζ για αγάπη, πορτοκαλί για δημιουργικότητα και η λίστα συνεχίζεται…

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μερικές σταγόνες λάδι στο κερί, με προσοχή πάντα στα δάκτυλά σας! Το λάδι κανέλας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για «όλα τα φλογερά και συναρπαστικά πράγματα», ενώ η μέντα μπορεί να φέρει οικονομική επιτυχία και το λάδι με άρωμα πορτοκαλιού δικαιοσύνη…

Αναλυτικά, το πρόγραμμα… κεριού της εβδομάδας:

  • Δευτέρα: Θηλυκή ενέργεια
  • Τρίτη: Σεξ
  • Τετάρτη: Επικοινωνία
  • Πέμπτη: Χρήματα
  • Παρασκευή: Αγάπη
  • Σάββατο: Κάρμα
  • Κυριακή: Ανδρική ενέργεια

Με πληροφορίες από Metro