Ομοφοβική επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης - «Η τοποθέτησή του δεν αξίζει τίποτα περισσότερο από τη χλεύη της κοινωνίας» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ακροδεξιά, χυδαία και ομοφοβική χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή, ο οποίος μεταξύ άλλων εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

«Δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε στο ακροδεξιό χυδαίο και ομοφοβικό παραλήρημα του κυρίου Βελόπουλου», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημειώνοντας πως «η τοποθέτησή του από το βήμα της Βουλής δεν αξίζει τίποτα περισσότερο από τη χλεύη της κοινωνίας».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, στο πλαίσιο της ομιλίας του στη Βουλή για το πόρισμα της Εξεταστικής για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε «άθεο» τον Στέφανο Κασσελάκη και τον κατηγόρησε ότι ήρθε να διχάσει την ελληνική κοινωνία.

«Δεν μπορείς να λέγεσαι Χριστιανός αν παντρεύεσαι άνδρα, είσαι εναντίον του δόγματος της Εκκλησίας, δεν μπορείς να λέγεσαι Χριστιανός. Κάτι άλλο είσαι. Καμία αναγνωρισμένη δεν αναγνωρίζει τον γάμο των ομοφυλόφιλων» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Συνιστώ στον κ. Κασσελάκη να πάει σε ένα τζαμί. Μαζί τον Τάιλερ. Να πάνε όλοι μαζί και να μπούνε μέσα» πρόσθεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, με τη Ρένα Δούρου να σηκώνεται από το έδρανό της και να διαμαρτύρεται.