icon zoom-in

Μεγέθυνση κειμένου

Α Α Α

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι οι ενέργειές της υποκινούν τη βία – Τι είπε για το χαστούκι στη βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη από στέλεχος της Νίκης

Σε διαφορετικό μήκος κύματος από την επίσημη θέση της «Νίκης» που εξέφρασε τον αποτροπιασμό, καταδικάζοντας την επίθεση στη βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη από στέλεχος της στην Καβάλα, κινήθηκε ο βουλευτής του κόμματος, Νίκος Παπαδόπουλος.

Παρεμβαίνοντας σε συζήτηση που διεξάγεται στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής δεν δίστασε να δικαιολογήσει την επίθεση, υποστηρίζοντας πως οι ενέργειες της κυβέρνησης υποκινούν την βία.

«Όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντριπτική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην Εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες», υποστήριξε χαρακτηριστικά ενώ στις αντιδράσεις άλλων βουλευτών απάντησε: «Η ΝΔ θα υποστεί πανωλεθρία από αυτά γιατί έβαλε προβιά πατριώτη και χριστιανού. Και τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες που σας χλευάζουν και ακόμα πηγαίνετε».

Παράλληλα, μιλώντας για το νομοσχέδιο του πολιτικού γάμου ομοφυλόφιλων ζευγαριών, ο κ. Παπαδόπουλος είπε: «επιβλήθηκε η άποψη του 10% του πληθυσμού στο θέλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Δώσαμε παιδιά και δικαιώματα τεκνοθεσίας στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες, τις προάγετε αυτές δεν ξέρω πως θα λύσετε το δημογραφικό με αυτό αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι διχάζετε για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό. Το υπουργείο Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη πρόβαλε ταινίες οι κουίρ φωνάζανε “καταστρέψτε την Ελλάδα”. Τους πληρώσαμε να μας φωνάζουν “καταστρέψτε την Ελλάδα”. Να γίνονται επεισόδια μεταξύ των νεαρών γιατί έχει θιγεί το κοινό αίσθημα. Όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντριπτική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην Εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε».

«Βεβαίως την καταδικάζουμε τη βία αλλά ποιος την προκαλεί τη βία;»

Από τα έδρανα της ΝΔ αντέδρασε η κυρία Μαριρένα Σούκουλη ρωτώντας τον βουλευτή της Νίκης αν καταδικάζει την επίθεση όπως έπραξε το κόμμα του.

«Βεβαίως την καταδικάζουμε τη βία αλλά ποιος την προκαλεί τη βία;» συνέχισε ο κ. Παπαδόπουλος για να προσθέσει «Δεν είναι αρρωστημένο να λέτε εδώ ότι υπάρχουν 5-10 φύλα και να μπορεί με μια δήλωση να αλλάζει ο καθένας το φύλο του και μετά να τα ξαναγυρίζει; Αυτά είναι τρελά πράγματα ποια επιστήμη σας τα δίδαξε αυτά; Αυτά πρέπει να είσαι νοσηρός εγκέφαλος να τα σκεφτείς. Η ΝΔ θα υποστεί πανωλεθρία από αυτά γιατί έβαλε προβιά πατριώτη και χριστιανού . Και τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες που σας χλευάζουν και ακόμα πηγαίνετε! Δεν καταλαβαίνετε ότι πήγατε 100% απέναντι στην Αγία Γραφή».

Ανταπαντώντας η κυρία Σούκουλη επέμεινε: «αυτά που λέτε αποτελούν ντροπή. Να ανακαλέσετε» με τον κ. Παπαδόπουλο να επιμένει «η ντροπή είναι όλη δική σας. Μη μου χτυπάτε το χέρι κυρία μου! Ηρεμήστε κυρία μου! Ακούω τι λέω εσείς δεν καταλαβαίνετε τι κάνετε. Ξυπνήστε, ο λαός ξύπνησε».

Προσοχή στους καλικάντζαρους

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Παπαδόπουλος, πριν από λίγους μήνες, είχε στείλει μήνυμα προσοχής και ετοιμότητας, υποστηρίζοντας πως τις ημέρες των Χριστουγέννων βγαίνουν από τις πύλες της κολάσεως δαιμόνια, «καλικάντζαροι» και επιτίθενται στον λαό του Θεού.

«Στις άγιες ημέρες που εισερχόμαστε θέλει πραγματικά μεγάλη προσοχή. Γίνονται και ακούγονται τα χειρότερα. Θυμάμαι ως νεαρός ιατρός που εφημέρευα στο ΑΧΕΠΑ βλέπαμε τα χειρότερα, θα επιβεβαιώσουν αντίστοιχα και άλλοι ιατροί συνάδελφοι» είχε δηλώσει σε παρέμβασή του στη Βουλή, προσθέτοντας:

«Το τι ξύλο έπεφτε αυτές τις ημέρες αγάπης στις οικογένειες -οι άνδρες χτυπούσαν τις γυναίκες, οι γυναίκες τους άνδρες, τα παιδιά τους γονείς και οι γονείς τα παιδιά! Γι’ αυτό βγήκε ξέρετε και “το ξύλο της χρονιάς”» είπε ο βουλευτής της «Νίκης», για να συνεχίσει: «Λοιπόν οι παλαιότεροι, οι γονείς και οι παππούδες μας, έλεγαν ότι τις ημέρες αυτές ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού! Τους έλεγαν μάλιστα και καλικάντζαρους. Ο μακαριστός Χριστόδουλος θα έλεγε μάλιστα ότι τα απύλωτα στόματα ανοίγουν και ξερνούν δηλητήριο».