Το ζευγάρι βρέθηκε σε μεγάλη σύγχυση όταν ένας αστυνομικός κατάφερε τελικά να το ξυπνήσει

Στη σύλληψη δύο γονέων, οι οποίοι φέρονται να μέθυσαν και να αποκοιμήθηκαν στην παραλία, αφήνοντας χωρίς καμία επίβλεψη τα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας πέντε και επτά ετών, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν, προχώρησε η αστυνομία της Φλόριντα.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις Αρχές, το ζευγάρι κοιμάται αγκαλιασμένο, ενώ οι βοηθοί του Γραφείου του Σερίφη της κομητείας Βολούσια στη Φλόριντα επιχειρούν να τους ξυπνήσουν. Ωστόσο, οι 27χρονοι Αλίσια Λάνγκλεϊ και Τίμοθι Στίβενς, είχαν καταναλώσει τόσο μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, που δεν ανταποκρίνονταν.

Τελικά, όταν το ζευγάρι καταφέρνει να ξυπνήσει, μοιάζει να βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση, ενώ ένας αστυνομικός ρωτά τον Στίβενς πού βρίσκονται τα παιδιά τους. Ο άνδρας κάνει απλώς μία χειρονομία προς τη θάλασσα, με τον αστυνομικό να τον ρωτάει «δεν ξέρεις πού είναι;».

Ευτυχώς τα παιδιά που είχαν απομακρυνθεί από τους γονείς τους, βρέθηκαν σώα και αβλαβή στην πισίνα ενός ξενοδοχείου σε κοντινή απόσταση.

Ο Σερίφης της κομητείας σχολιάζοντας το γεγονός, δήλωσε πως δεν μπορούσε να καταλάβει πως υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι γονείς. «Διάβαζα την αναφορά των αστυνομικών και σκεφτόμουν ότι κάποιος μου κάνει πλάκα» ανέφερε στο Fox 35.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο Στίβενς κατηγορείται επίσης για κατοχή αλκοολούχων ποτών στην παραλία, όσο και για απόπειρα διαφυγής, καθώς επιχείρησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς όταν εκείνοι τού έβαλαν χειροπέδες. Ωστόσο λίγα μέτρα πιο πέρα, σκόνταψε και έπεσε πάνω στην άμμο.

Με πληροφορίες από Daily Mail