Την έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου προκάλεσε στίχος του δημοφιλούς καλλιτέχνη

Νομικά δήλωσε πως θα κινηθεί ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε εναντίον του Πάνου Βλάχου, με αφορμή στίχο που τραγούδησε ο καλλιτέχνης στη σκηνή σχετικά με τον ίδιο και τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Για «ευθεία στοχοποίηση» έκανε λόγο ο δημοσιογράφος, αναφερόμενος στο βίντεο που έκανε τον γύρο των ελληνικών social media την Κυριακή.

«Προφανέστατα θα πάω στη Δικαιοσύνη. Προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Εννοείται θα πάμε στη Δικαιοσύνη με μήνυση, αγωγή και ό,τι προβλέπεται», σημείωσε ο δημοσιογράφος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται πως στο βίντεο από το live του καλλιτέχνη, ο Πάνος Βλάχος ακούγεται να τραγουδάει «μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», κάτι που προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλαδή ‘να βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο’ δηλαδή να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας ‘ζητώ συγγνώμη;’. Κρίμα κύριε Βλάχε!» έγραψε ο υπουργός σε ανάρτησή του στο Χ.

Το story του Πάνου Βλάχου

Μετά τις αντιδράσεις, ο Πάνος Βλάχος απάντησε την Κυριακή μέσω ανάρτησής του στο Instagram, με story στο οποίο έκανε λόγο για «χιούμορ και σάτιρα».

«Οι στίχοι και η τέχνη μου ποτέ δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία», ανέφερε ο καλλιτέχνης, συμπληρώνοντας: «Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με κι εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».

story πανος λάχος για να ηρεμήσει Πορτοσάλτε

«Δολοφονούμαι για τις απόψεις μου»

«Χιούμορ με προτροπή σε φόνο για εμένα δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη Δικαιοσύνη», δήλωσε ο Άρης Πορτοσάλτε. «Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό το πράγμα. Δολοφονούμαι για τις απόψεις μου;», σημείωσε.

«Ο σάκος συνιστά φόνο, δολοφονία», σχολίασε ο δημοσιογράφος. «Η τραγωδία για εμένα είναι ότι την ώρα που αυτός ο άνθρωπος παρακινεί και προτρέπει σε φόνο, ένα κομμάτι της νεολαίας ψυχαγωγείται από τη δολοφονία. Από κάτω όταν ακούγεται ο στίχος κρατάνε τέμπο σε αυτόν τον υποτιθέμενο καλλιτέχνη», δήλωσε ακόμα ο Άρης Πορτοσάλτε.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΙ