Δυο ηθοποιοί αναλαμβάνουν την παρουσίαση του διαγωνισμού στην ΕΡΤ

Τα ονόματα – έκπληξη των δύο ηθοποιών που θα σηκώσουν το βάρος της παρουσίασης της Eurovision 2024 για το ελληνικό κοινό, ανακοίνωσε η ΕΡΤ.

Πρόκειται για τους Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι θα είναι οι σχολιαστές της ΕΡΤ στον 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, τα 37 τραγούδια και τους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή του Malmö Arena της Σουηδίας, στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό.

Πότε θα παρουσιαστεί το ελληνικό τραγούδι

Η παρουσίαση του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί σε μια έκτακτη βραδινή εκπομπή, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στην ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ έχουν ήδη ολοκληρωθεί, με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Υπενθυμίζεται πως την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.