Τι είχε πει για τους στίχους του "Losing my religion" ο διάσημος τραγουδιστής.

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες μια ευφάνταστη ανάρτηση του frontman των REM, Mάικλ Στάιπ, στo Twitter.

Ο διάσημος τραγουδιστής συμπρωταγωνιστεί με την Νταιάνα Ρος και τη Λόρεν Χάτον στην ανοιξιάτικη καμπάνια 2024 του Yves Saint Laurent.

Ο γαλλικός οίκος μόδας μοιράστηκε, μάλιστα, τις φωτογραφίες της καμπάνιας στα social media.

Από την πλευρά του, ο Στάιπ με έναν μοναδικό και ευφυή τρόπο έκανε repost μία από τις αναρτήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, συνοδεύοντάς την με τον στίχο “That’s me in the corner”, από το διάσημο τραγουδι των R.E.M. “Losing my religion”.

Και αυτό γιατί η φωτογραφία του από την καμπάνια του Saint Laurent βρισκόταν πάνω από ένα ντελικατέσεν με το όνομα Corner! Ποια η πιθανότητα;

Τι είχε πει για τους στίχους του Losing my religion

Μιλώντας στο Broken Record Podcast, ο Στάιπ είχε αποκαλύψει το πραγματικό νόημα του “Losing my religion”, εξηγώντας πώς μία μόνο λέξη άλλαξε τα πάντα.

«Άλλαξα έναν στίχο θυμάμαι… “That’s me in a corner, that’s me in the spotlight”, προηγουμένως ήταν “that’s me in the corner, that’s me in the kitchen”. Η έμπνευσή μου ήταν από το πώς είναι να είσαι ο ντροπαλός τύπος που κάθεται στο πίσω μέρος ενός πάρτι ή σε έναν χορό και δεν πάει στο πρόσωπο με το οποίο είναι τρελά ερωτευμένος, για να του πει ‘έχω σκάλωμα μαζί σου, πώς νιώθεις για μένα;», είπε ο Στάιπ για να συνεχίσει:

«Οπότε υπάρχει όλη αυτή η σχέση που συμβαίνει μόνο μέσα στο μυαλό του ενός και δεν ξέρει εάν έχει πει αρκετά ή δεν έχει πει πολλά. Οπότε, κάθεται εκεί, στη γωνία του dance floor, παρακολουθώντας τους πάντες να χορεύουν, παρακολουθώντας τον έρωτα της ζωής του στο dance floor να χορεύει με κάποιον άλλον, γιατί εκείνος είναι πιο ενδιαφέρων τύπος. Ή βρίσκεται στην κουζίνα, πίσω από το ψυγείο. Άλλαξα το “kitchen” σε “spotlight” και αμέσως, φυσικά, το τραγούδι αφορούσε εμένα, που ποτέ δεν είχε να κάνει με μένα, δεν νομίζω. Εννοώ, με ξέρω. Αλλά το βίντεο που σκηνοθέτησε ο Tarsem Singh ήταν κάτι που πραγματικά το έσπρωξε πέρα από κάθε όριο. Και ήταν κατά πάσα πιθανότητα το πιο queer video όλων των εποχών. Και ήταν όμορφα».